Packaging View is een verpakkingsadviesbureau met een unieke manier van werken. De aanpak is gebaseerd op een eenvoudig uitgangspunt: het streven naar sneller, beter en goedkoper verpakken vereist een professionele aanpak. Het resultaat staat daarbij voorop. Packaging View is pragmatisch. Wij maken snel inzichtelijk hoe u het verpakken en uw verpakkingen kunt verbeteren, waar u kunt besparen en helpen u met de implementatie.

Packaging View werkt vanuit Nederland en Tsjechië. We hebben eveneens jarenlange ervaring met het uitvoeren van verpakkingsprojecten in Zuid China.

» Meer over ons

Packaging(RE)View

GettingPackagingCostsDown - Ruud 

 

» Get For Free

Onze werkwijze

Services & Uw voordelen

De voordelen van Packaging View op een rijtje::

  • Verpakkingsproblemen worden opgelost.
  • Packaging View is leveranciersonafhankelijk.
  • U krijgt permanent inzicht in de relevante verpakkingsaspecten: kosten, logistiek, kwaliteit …
  • De kosten van de verpakkingen worden maximaal gereduceerd. U kunt soms fors besparen.
  • De kwaliteit van uw verpakkingen wordt maximaal geoptimaliseerd.
  • Garantie van continuïteit: u beschikt op elk moment over een specialist: uw eigen verpakkingsmanager binnen handbereik.

PackView

PackView is het resultaat van kennis en jarenlange ervaring op het gebied van verpakken gecombineerd met de visie en strategie van Packaging View.
PackView is de naam van een computerprogramma waarin het gehele verpakkingsproces uiteen wordt gezet. Van de inkoop van verpakkingen tot en met het verzenden naar de klant. PackView maakt het mogelijk om uw productietechnische en logistiek situatie in kaart te brengen. Het is daardoor een uitermate geschikt hulpmiddel om bottlenecks en kostendrijvers op te sporen en te analyseren.

Klanten & Ervaringen

Packaging View heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van verpakken. Tot de klantenkring behoren tal van gerenommeerde bedrijven. Voorbeelden hiervan zijn te vinden onder meer in de Food sector, de Non Food sector en verpakkingsproducenten. Daarnaast is Packaging View actief bij educatieve ondersteuning van kenniscentra en vakopleidingen.