Packaging View is een kleine organisatie met veel ervaring. Meer dan 25 jaar werken we succesvol aan voornamelijk ketenprojecten voor transportverpakkingen. We werken voor bedrijven uit verschillende branches, onder andere: automotive, high-tech, verpakking, voedingsmiddelen, retail, agrarische en sierteeltector.

Het gedachtegoed dat de totale keten het uitgangspunt is voor het wel of niet realiseren van een goede product-verpakkingscombinatie zit in ons DNA. De toepassing is echter maatwerk. Om dit te kunnen leveren is het belangrijk een goed beeld te vormen van de huidige en de gewenste situatie. De rol die we daarbij in een organisatie vervullen is afhankelijk van uw behoefte. Dit kan als consultant, interim manager of projectleider.

Ruud Hendrickx

» Contact

Packaging(RE)View

GettingPackagingCostsDown - Ruud 

 

» Get For Free

“New supply chains place different demands on packaging and present new challenges and opportunities. The challenge is to design and choose packaging which is cost-effective, protects the goods and helps make the supply chain as resource-efficient as possible”.